HVEM ER VI?

Vi er Kasper og Jeppe, og vi har dedikeret vores liv til at hjælpe andre med at udleve deres potentiale, præcis som vi selv har gjort det. 

Ligesom de fleste, er vi drømmere og storforbrugere af vores fantasi. Vi drømte altid som lille om at kunne forandre verdenen som superhelte i filmene, og vi har nu lært, at barndommens magi og drømmeri også kan overføres til den virkelige verden.

Vi startede dog med den klassiske lange skolegang. Vi gjorde det, man forventede af os, men ikke nødvendigvis det, der var vores formål i livet. 

Undervejs fik vi dog øjnene op for en unik tankegang og handlingstagen, der forandrede vores liv. Vi videregiver nu alt vores viden til andre, som ønsker at gøre noget ved deres tilværelse og udleve deres sande potentiale.

Vi startede som drømmere, og det vil vi altid være, fordi det eneste der står i vejen for dine drømme, er dig selv.

alle kan udleve deres drøm

Vores udgangspunkt er, at alle kan lære at finde deres passion og realisere drømmene. Du fortjener at få det meste ud af det potentiale, som vi alle hver især har gemt indeni os. Nogle mennesker finder deres passion med det samme og forfølger den som en rød tråd i livet, men for andre skal der en hjælpende hånd til.

Vi er den hjælpende hånd. Davi gik fra trygge velbetalte jobs som følge af vores lange uddannelser, mødte vi modstand fra alt og alle, men vi holdt vores kurs. Nu står vi med en 6-cifret indkomst med minimale udgifter eller kompliceret forretningsmodel, og vi elsker det, vi laver. 

Du kan gøre det samme, og du fortjener at udleve din drøm gennem din passion. 

Begynd at udleve dine drømme

Hvad er din passion?

Copyright © 2021 | Alle rettigheder forbeholdt Findinpassion.dk