skab din succes

Få en Succes der Påvirker Andre til at Blive Bedre

Afspil video

Søren Kristensen, Klejnsmed og ejer af Stoneless ApS

“Efter forløbet med Kasper og Jeppe er jeg blevet mere bevidst om mit potentiale. Jeg har solgt over 30 landbrugsmaskiner og fået en årsomsætning på mere end 2 millioner kr.”

Afspil video

Pernille Langbak, Mindset Motivator

Forløbet var springetbrættet fra mit trygge og komfortable liv i en bagerforretning til at skabe min drømmeforretning, hvor jeg arbejder som mindset motivator. Jeg opsagde mig arbejde efter 3 måneder og lever i dag udelukkende af af min forretning.”

Afspil video

August Kristof Larsen, Byggesagkyndig

“Inden forløbet var jeg lønmodtager og træt af mit job. Jeg ønskede noget andet, så jeg blev selvstændig. Efter forløbet begyndte jeg at tiltrække nye kunder. I 2019 omsatte jeg for godt 500.000 kr. I 2020 rammerg jeg godt 1.5 million i omsætning.”

Afspil video

Søren Vasegård Andreasen, Advokat

“Inden forløbet brugte jeg meget tid i min forretning, og jeg fik ikke den type kunder, som jeg ønskede. Efter forløbet er jeg begyndt at tjene flere penge, fordi jeg kun siger ja til de kunder, jeg ønsker at arbejde med. Forløbet har været den bedste investering i mit liv.”

Afspil video

Renu Sharma,
Selvstændig coach og mentor

“Inden forløbet var jeg stressramt. Jeg sad fast i mit arbejde og kunne ikke mærke mig selv. Efterfølgende har jeg indset, at hver dag er en gave, og jeg har tjent mine første 15.000 kr. som selvstændig.”

Afspil video

Nelly Amoi,
Selvstændig

“I mange år har jeg haft en drøm om at blive selvstændig. Men jeg har saboteret mig selv hver gang. Efter forløbet er jeg blevet mere bevidst om mine tanker, og hvordan de påvirker mine resultater. Jeg har allerede manifesteret flere af mine mål.”

Afspil video

Rene Kundby Nygaard, Softwareudvikler

Jeg har været softwareudvikler i 12 år, og igennem dette forløb har jeg indset, at mit potentiale er større, end jeg først troede. I dag laver jeg forretning på internationalt plan, og jeg ser frem til at opnå endnu højere mål.”

Afspil video

Sabrina Gauger,
Sangerinde

“Før forløbet gik jeg på universitetet, men fik stress af at være der. Jeg ønskede noget andet. Efter forløbet er har jeg indset, at det her har været den bedste investering nogensinde. I dag forfølger jeg mine drømme om at leve af min musik.”

Afspil video

Brian Reinholdt, Marketingskonsulent

“I næsten hele mit liv har jeg haft lav selvtillid. Min kone sagt, at hvis forløbet kunne løfte mit mindset med 10%, ville det være alle pengene værd. Efter forløbet har jeg øget min selvtillid, og resultatet er bedre, end jeg selv havde forventet. Jeg har også fået mine første kunder som selvstændig.”

Afspil video

Kirsten Bak Hansen,
Webshop-ejer

“Inden forløbet havde jeg været selvstændig i 10 år. Selvom jeg havde opnået masser af succes, følte jeg stadig, at der var et tomrum i mit liv. Efter forløbet har jeg udviklet min bevidsthed, og det er blevet lettere at tackle de udfordringer, jeg møder på min vej.”

Afspil video

Tobias Sjolte Hansen,
Selvstændig træfælder

Igennem forløbet har mit liv forandret sig til det bedre, og jeg er blevet mere åben over for de muligheder, jeg støder på i min hverdag. Hvis du vil leve dit liv til det fulde, så kan jeg klart anbefale Kasper og Jeppes forløb.”

Afspil video

Sawsan El-Hajj Moussa, Studerende og selvstændig

“Inden jeg startede på forløbet, havde jeg et begrænset mindset. Jeg troede, at lange uddannelser var lig med for succes. Men efter forløbet er jeg blevet mere bevidst om, at det er mine tanker og visioner, der fører mig frem i livet. Jeg har allerede manifesteret mange af mine mål.”

Afspil video

Bo Steendahl,
Behandler

“Igennem forløbet har jeg fundet modet til, at opnå det jeg ønsker. Jeg drømmer nu større, end jeg gjorde før, og min omsætninger er allerede fordoblet flere gang. Jeg er dybt taknemmelig for, at jeg har givet mig selv lov til, at udnytte denne mulighed. I dag tager jeg ansvar for mit liv, og jeg opfordrer andre, til at gøre det samme.”

Afspil video

Hanna Rosa Lund,
Terapeut og networkmarketer

“Jeg har altid elsket, at forbedre min egen personlige udvikling, så derfor startede jeg på forløbet. I gennem forløbet har jeg fået en større indsigt i, hvordan jeg kan forme min fremtid, efter hvad jeg ønsker. Det jeg har lært, vil jeg altid følge, og det er med til at fremme mine værdier.”

Afspil video

Jan Knudsen,
IT-konsulent

Jeg har lært, at hvis du gerne vil have succes, så skal du omgås med andre succesfulde personer. I Kasper og Jeppes forløb, har de skabt et miljø, der hjælper dig med at opnå dine mål og drømme. Forløbet hjælper dig med at skabe din fremtid på dine præmisser.”

Afspil video

Hanne Skov,
Sangmediator

“Jeg er taknemmelig for, at jeg tog beslutningen, om at være med i forløbet. Forløbet danner de bedste rammer for, at du kan skabe det liv, som du ønsker dig. Du lærer at tage ansvar, og du lærer at bruge din underbevidsthed, så den støtter dig i dine mål og drømme.”

Afspil video

Nicolai Vernon Andersen, Skuespiller

“Igennem forløbet fandt jeg ud af, at jeg ikke var der i livet, hvor jeg ønskede at være. Efter forløbet har jeg nu fået modet til, at gå efter det, jeg virkelig vil. Jeg arbejder i dag med det jeg ønsker. På forløbet lærer man sig selv at kende, og i dag tror jeg mere på mig selv, end jeg gjorde før.”

Afspil video

Mahir Maksic,
Sælger

“Inden jeg startede på forløbet, var jeg uafklaret omkring min fremtid. I dag er jeg taknemmelig for, at jeg startede på forløbet. Min selvtillid er røget til tops, og min fremtid ser lysere ud. Gør dig selv den tjeneste, at starte på forløbet, for Kasper og Jeppe er rigtig dygtige til det, de laver.”

Afspil video

Darios Zafari,
Iværksætter og ejer af Zafari Label

“Inden forløbet var min økonomi og mit humør den største udfordring. De relationer jeg havde til folk, var heller ikke gode nok. Efter forløbet begyndte jeg at få flere kunder til min virksomhed, og min økonomi blev straks bedre. Jeg kan klart anbefale forløbet til andre.”

Afspil video

Svenning Bach,
Studerende

“Jeg valgte at investere i forløbet, fordi jeg vidste, at jeg ville lære mere om mig selv. Igennem forløbet får du en forståelse for dig selv. Du lærer, hvorfor du får de resultater, du gør, og hvordan du skaber de resultater, du ønsker. Kasper og Jeppe gør det suverænt, og jeg kan klart anbefale forløbet til andre.”

Afspil video

Lennart Ladegård Nielsen,
Projektkonsulent

Inden forløbet var jeg lige blevet selvstændig. Efter forløbet er jeg blevet bedre til at træffe hurtige beslutninger og bryde frygtbarrieren, trods krisetiden vi er i. Faktisk går det så godt, at jeg har ansat min kone og kan arbejde hvorfra i verden, vi ønsker.”

Afspil video

Johannes Rosendal Andersen, Elitesportscoach

“Takket være Kasper og Jeppe, er jeg nu sprunget ud som selvstændig, hvor jeg hjælper elitesportsudøvere med at leve af deres sport. Det her forløb er den bedste investering, jeg har lavet både personligt, men bestemt også økonomisk.”

Afspil video

Else Kathrine Friis,
Projektmentor

Før havde jeg et arbejde, der var okay. Men jeg vidste, at jeg ville mere, så jeg blev selvstændig. Efter forløbet er jeg blevet bedre til at træffe beslutninger, og jeg opfordrer alle til at drømme større.”

Afspil video

René Sehested,
Livsstilscoach

“Takket være Diamond Rich Club er jeg ikke kun blevet mentalt stærkere selv, men min omsætning er også vokset markant takket være de værktøjer, jeg har fået ift. salg og marketing.”

Copyright © 2021 | Alle rettigheder forbeholdt Findinpassion.dk